Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. [Més informació]

10 de gener del 2011

Iteració

Aquesta nit he somiat amb ell. És la primera vegada que recordo haver somiat amb ell. Suposo, però, que en realitat no ha estat la primera. És una persona massa important per a mi com perquè tot just aquesta nit hagi somiat amb ell per primera vegada des de que ens coneixem.

Curiosament, avui ens hem vist. Feia força que no ens veiem, un parell o tres de setmanes. Quan l'he vist no he pensat en el somni, he pensat que em podia estalviar el correu electrònic que pensava enviar-li per explicar-li una cosa. Al somni també apareixia, aquesta cosa, i, momentàniament, mentre li explicava, m'ha vingut un petit flaix de la nostra conversa onírica.

Potser el somni era una mena d'avís: feia dies que li volia enviar el correu (que finalment no enviaré) perquè no el veia; però precisament perquè no el veia, tampoc pensava en enviar-lo. Ha estat gràcies al somni, que ens hem vist, avui? Ho consultaré amb el coixí, aquesta nit, a veure què me'n diu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada