Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. [Més informació]

17 de desembre del 2010

Compartir un espai que no és de ningú

La persona 1 comença a compartir un espai (posem-hi, per exemple, els quatre carrers que envolten una plaça) amb la persona 1.2 de manera regular, però tampoc massa freqüentment. Poc després, per la seva banda, la persona 2 comença a compartir aquest mateix espai amb la persona 2.2, de manera més freqüent que els dos primers. Tots quatre, o potser només tres, o potser només dos, tenen força possibilitats d'acabar-se trobant en aquest espai i llavors hauran de compartir l'espai amb algú amb qui no és gens habitual compartir-lo: poden capgirar-se les parelles, o pot ser que algú aparegui en un moment íntim o compromès entre la parella de la qual no forma part.

D'aquí un temps, quan la persona 1 i la persona 2 es retrobin (sempre es retroben), quan formin altra vegada una parella (sempre hi tornen), tots dos tindran el record d'haver compartit un mateix espai que no és de cap dels dos per separat i, ocasional i casualment, també de manera conjunta. Ara mateix, la persona 1 i la persona 2 són dos amants en terra de ningú, però algun dia tornaran al seu espai comú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada