Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. [Més informació]

7 de novembre del 2010

Diumenges

Quan passo per un moment d'incertesa sentimental, els diumenges, sobretot les tardes de diumenge, se'm fan odioses. La climatologia, sigui l'època de l'any que sigui, et convida a passar aquest dia en parella: fa un sol esplèndit, ideal per fer una excursió a la muntanya amb dinar de carmanyola inclòs; és temporada de fulles seques i la idea d'anar a passejar per la Devesa, agafats de la mà, per quedar amb els peus enterrats sembla divertida; o plou i fa un dia gris, perfecte per quedar-se a casa mirant una pel·li mig abraçats.

Conseqüentment, quan passo per un moment d'incertesa sentimental, també se'm fan odioses les pel·lis romanticones de diumenge a la tarda. (Protagonitzades per la Meg Ryan i en Hugh Grant, per exemple.) Per això, avui que és diumenge i em trobo sola, he decidit disfrutar mirant dues pel·lis, dues comèdies romàntiques (que no romanticones) de bon gust.

Jo i casa meva som la parella ideal. L'únic inconvenient podria ser el deshumidificador, que de vegades es posa gelós, i aquella bombeta, que fa dies que fa el boig. Res més. La parella perfecta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada