Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. [Més informació]

10 de febrer del 2012

Postadolescència*

Esperar que els pares marxin de viatge per organitzar una festa a casa. Que la festa inclogui el concert de dos grups al garatge. Encarregar el dinar a una rostisseria per a uns vint-i-cinc, aproximadament, convidats. Avisar a tothom que és imprescindible anar-hi disfressat. Programar el concert d'un tercer grup a última hora. Comprar 350 cerveses (els convidats hauran de portar la resta de beguda que desitgin, de més graduació, evidentment). Que una de les millors amigues de l'amfitrió estigui cagada de por en vistes del panorama i de la sobreexcitació general, perquè ella només pensava beure cervesa i ara ja no ho té tan clar. Esperar que ningú prengui mal.

* Per la seva edat, l'amfitrió hauria d'estar més a prop del matrimoni amb fills que no pas de les festes despreocupades i gamberres. Però jo sempre dic que l'edat és una cosa molt relativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada